Miljoner anledningar att fira!!

Idag har jag firat lite hela dagen, idag har jag varit nagelterapeut i 10år, fattar ni, 10ÅR!!! På ett sätt känns det som en evighet och i nästa andetag känns det som det va igår!

Jag minns den där lördagförmiddagen, vi skulle göra ett teoretiskt & ett praktiskt prov. Jag sov nog inte på hela natten och va såå nervös. Jag hade under ca 2-3 månader läst teori och gjort min praktik hos Anna på Studio Wass. Anna som för övrigt va den bästa läraren jag kunde få, STENTUFF, men herregud vad jag har haft nytta av det. Hon pressade, pushade och va brutalt ärlig om hur yrket är, inget som va inlindat i bomull utan raka rör, sånt som jag gillar och behöver.                                                                   Jag klarade det där provet och fick mitt diplom! Idag, 10år senare, sitter jag och jobbar på min egen salong, har utbildat mig mer, utvecklats hur mycket som helst, både privat & yrkesmässigt. Jag älskar mitt jobb och många av mina kunder har blivit som min extra familj. Jag har kunder som har gått hos mig sen jag gjorde min praktik. Det är lång tid och många fina vänskapsband har bildats. Om ni visste vad det där nagelbordet har fått höra, skratt har delats, tårar har torkats, kramar har delats ut och tagits emot. Jag kunde inte drömma om ett roligare yrke.

Jag ska inte ljuga och säga att det har varit enkelt, men aldrig har tanken funnits på att ge upp för att det har varit lite tufft. Jag älskar det jag gör och då får det va värt att offra lite. Jag kommer aldrig att bli miljonär på mitt yrke, men under alla dessa år har jag aldrig känt att jag inte vill åka till jobbet. Visst har jag varit trött och känt att livet är tungt, men då är salongen mitt andningshål. Jag älskar att varje dag få gå till jobbet, dela med mig av mitt liv & få ta del av andras.

Och jag hoppas att idag, efter alla dessa år att jag fyller ut Annas kostym, då jag i slutet av förra året fick möjligheten att bli återförsäljare och utbilda i nagelyrket. Tack Nathalie & Lina för att ni fick mig att ta nästa steg! 

Idag skålar jag & säger tack! Tack till mig själv och till alla underbara kunder, vänner och familj. Speciellt tack till Anna, Karina & Mia, som under olika perioder dessa åren har varit kollegor & fantastiska vänner, som har följt mig en bit på vägen tills jag hittade min egen!

SKÅL ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *