Höstfeeling på G ???

Åhh, vilken sommar vi har haft! Och visst är man lite trött på värmen, att alltid va konstant svettig och att vad du än har på dig så klibbar alla kläder fast på kroppen, men hösten behöver väl inte ha bråttom? Efter åskovädret häromnatten tycker jag vinden är lite kyligare. Hoppas ni som jag har sparat lite sommarminnen att plocka fram i november, när allt är mörkt och kallt!

Nåt som ändå är skönt med hösten och skolstarten är att det är en nystart för så mycket mer, förändringarnas tid!                                        Nåt som kanske inte uppskattas så mycket här hemma är att väckarklockan ska ställas igen, har en minimänniska som gärna sover till efter lunch! Själv ser jag fram emot att komma in i rutiner igen, träningsrutiner, matrutiner, få känna att det är skillnad på vardag & helg.                             Kolla vad det släpps för nya kurser & utbildningar, jag har ett konstant behov av att lära mig nåt nytt, litet som stort, i jobbet eller privat. Det har varit allt från akvarellkurser till poledance till teatermakeup till kurser i marknadsföring. Det drar i utbildningstarmen!

Och även på salongen blir det lite förändringar! Nästa helg förvandlas jag till Byggare Bob, då ska det byggas om! Och planen är att jag ska få en kollega några dagar i månaden. Det ska bli såå spännande med lite nytt! Jag kommer uppdatera er så fort allt är lite mer bestämt!

Njut av helgen ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *