”Slick Pour, det låter som en porrfilm”

Det va kommentaren jag fick av min mamma när jag nämnde för henne att jag ville testa Slick Pour på henne, och lite rätt har hon, det är nagelporr i min värld. När man testar nåt nytt och det funkar bättre än förväntat.

Slick Pour är en av Young Nails senaste produkter. En svårbestämd sådan, ett lack i pulverform, som en lättare förstärkning? Jag har byggt in det i akrylnaglar, använt det på lack för att få nya effekter.. Det är verkligen på väg att bli en favorit!

Det är ett pulver, som finns i massor av färger, med pärlemo, med glitter, som vanligt svårt att välja bara 1! Du kan välja att använda bara Slick Pour som den är eller lacka med ManiQ eller GoTime lack ovanpå, perfekt för det som har lite sköra naglar och vill få gellacket att hålla bättre.

Det är helt doftfritt och går snabbt som attan! Resultatet håller i ca 3 veckor.

Se alla färger som finns tillgängliga i Sverige på http://www.youngnails-sweden.se

Jag använde en svagt rosa med lite pärlemo och hade tänkt lacka men kunden tyckte färgen i sig va så snygg så vi behöll det så!

Först prepp & Bond som vanligt
Tunt lager caption base & sen slick pour, in i lampan!

Väljer du att lacka med ManiQ eller GoTime så gör du det nu. Vi hoppade ju över det och la caption top, in i lampan, torka av, KLART!!

Färdigt resultat!!

Som sagt, perfekt för den med lite sköra naglar som vill få gellacket att hålla bättre!

Nu är det dax för fotboll, Sveriges VM-resa ska avgöras! ???? Nu håller vi alla tummar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *