Lashlift

Som många av er har sett på mina sociala medier så va jag på kurs i söndags och är numera certifierad Lashlift stylist. Jag gick min utbildning via http://www.fransstylisterna.se

 

Det är en behandling som jag själv har gått och fått gjort på salong och bara älskar det!! Fransarna blir perfekta!! Jag använder Xlash (http://www.xlash.se dagligen och gör Lashlift var 6e vecka ungefär. Xlashs produkter säljs på salongen.

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar!
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (om behandlingen utförs korrekt).  Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

VAD GÖR ETT LASHLIFT?
Man böjer upp fransarna från roten så ögat öppnas upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. LashLift är ett alternativ till fransförlängning. Fransförlängning kräver också betydligt mer underhåll än LashLift.

HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift. En LashLift-behandling tar vanligtvis ca 60 minuter inkl. Fransfärg som ingår. Behandlingen avslutas med en karatinbehandling som är som en vårdande inpackning för dina fransar.

Här är före och efter bild på min modell för dagen! Hon har använt Xlash i drygt en månad med fantastiska resultat!

 

ATT TÄNKA PÅ INFÖR…
• Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
• Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det

ATT TÄNKA PÅ EFTER…
Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

HÅLLBARHET
Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *